ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΝΕΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ


Οι χειροποίητες κατασκευές αξίζουν

Τίποτα δεν αξίζει τόσο όσο μια κατασκευή που έχει κατασκευαστεί με το χέρι. Οι ξύλινες χειροποίητες κατασκευές προσδίδουν στο χώρο σας υψηλή αισθητική, φινέτσα και αξία αναντικατάστατη.

Η χρήση του ξύλου είναι συνυφασμένη με την παραδοσιακή ελληνική αρχιτεκτονική. Τα ξύλινα κουφώματα ταιριάζουν όσο κανένα υλικό στην πέτρα, που την συναντάμαι σε κατασκευές από την μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη. Με την WOODECO μπορείτε να κατασκευάσετε νέα ξύλινα κουφώματα ενεργειακά, ηχομονωμένα διατηρώντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική ή σε πιο μοντέρνα σχέδια ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Παλιά τέχνη, σύγχρονη τεχνική! Η τέχνη του ξύλου είναι από τις πιο παλιές. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η σύγχρονη τεχνική επεξεργασίας του. Η εταιρία WOODECO ειδικεύεται  πάνω από 20 χρόνια στις χειροποίητες κατασκευές και ανακατασκευές κουφωμάτων. Η μοναδική πατέντα με την οποία κατασκευάζουμε τα ξύλινα κουφώματα τοποθετώντας ενεργειακούς υαλοπίνακες με θερμική Αγωγικότητα Ust = 1,3w / (m2 * K) και τελικό αποτέλεσμα Ust = 1,7w / (m2 * K) έχει την πιστοποίηση του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και εγγυάται το υψηλότερο αποτέλεσμα της θερμομόνωσης & ηχομόνωσης των κουφωμάτων σας σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας.